Kerstconcert in beeld gevangen

Kerstconcert in beeld gevangen

Kerstconcert in beeld gevangen

Twee weken geleden liep ik de ruimte binnen voor de muziekles van Wicher. Daar werd ik aangesproken door iemand van KEC (Kunst Educatie Culemborg) of ik bij het Kerstconcert in de Grote of Barbarakerk zou zijn. Natuurlijk! Onze tweeling doet op hun drum en gitaar immers mee met het orkest en dat wil ik niet missen. Daar kwam de vraag: Wil je die avond misschien foto’s maken voor KEC? Tjeetje, ik voelde me zeer vereerd, maar meteen ook enigszins gespannen. Mijn instelling ‘ach ik maak wat fotootjes en als ze gelukt zijn is het mooi’ ging deze keer niet op, nu moesten ze lukken…

Het was een gezellige drukte tijdens de avond van het concert; Ruim 200 muziek-, theater- en zangleerlingen, zeer veel geïnteresseerden die kwamen genieten van de muzikaliteit en een boeiend programma. Het licht in de kerk is niet optimaal voor het fotograferen en door de drukte was niet overal goed zicht. Toch heb ik geprobeerd een sfeerimpressie te maken van een geslaagde muzikale avond!

Ik heb enorm genoten van alle mooie optredens en vond het ontzettend leuk om de foto’s van dit KEC Kerstconcert te mogen maken. Ik heb op plaatsen in de kerk gestaan waar je normaal gesproken niet mag komen :). En ik voel me best een beetje trots dat ook mijn foto’s zijn gebruikt bij het artikel in onze lokale (en digitale) huis-aan-huiskrant, de Culemborgse Courant: Culemborgse Courant | KEC Kerstconcert.

 

4 Reacties

 1. Oes · 27-12-2016

  Als ik enkele van die foto’s bekijk, is jou zo’n opdracht goed toevertrouwd! Er zal heus vaker zoiets op jouw moeph pad komen.
  Klasse hoor en fijn, dat je er zo’n plezier aan beleeft.

  Beantwoord
 2. Trudy-Jan de Kok · 27-12-2016

  Hallo Maren.

  Fijn dat het met jullie zo goed gaat. Ook wij hebben gezellige dagen gehad!
  Wat geweldig dat Wicher en Lauris zoveel plezier met hun gitaar en drum hebben.
  Mooi, dat ook jij daarbij betrokken wordt en je met jouw hobby ook daar helemaal kunt uitleven.
  Ook laat je ons weer meegenieten van je professionele foto’s.
  Ga zo door en maak er weer een creatief fotojaar van.
  Gezellige jaarwisseling en dat ook jullie dromen en plannen in 2017 uitkomen.
  Lieve groetjes van ons,
  Tante Trudy en Oom Jan

  Beantwoord
 3. Leonie · 29-12-2016

  Geen makkelijke opdracht om in een volle kerk foto’s te maken. Wel een opdracht waarop je met recht trots mag zijn en KEC mag trots zijn op jou gezien het resultaat. Super!

  Beantwoord
 4. Ben · 15-01-2017

  mooie overzichtsfoto’s met daarnaast juweeltjes van detailfoto’s….
  groet,
  Ben

  Beantwoord

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.