Een mooi en goed 2016 gewenst!

Een mooi en goed 2016 gewenst!

De twee kerstdagen zijn voorbij. We hebben heerlijk gegeten, gezellig gepraat, veel gelachen en we zijn enorm verwend. Vandaag houden we een zogenaamde pyjamadag. De tafel ligt bezaaid met lego en er worden allerlei nieuwe creaties gemaakt.

Zo aan het einde van het jaar is het goed om terug en vooral ook vooruit te kijken. Ik heb de laatste tijd niet stilgezeten, al is het wellicht niet zo zichtbaar geweest. Ik heb een boeiende workshop Kinderfotografie gevolgd, op verzoek portretfoto’s gemaakt en mezelf een nieuwe lens cadeau gegeven en deze ingewijd.
Ik heb allerlei ideeën voor projecten ontwikkeld waar ik iets mee wil doen. Hier gaan jullie het komende jaar zeker meer over horen.

Lego bouwen III

Mijn jongens zullen in het nieuwe jaar nog veel lego bouwen,
ik zal bouwen aan mijn fotografie.

Ik wens iedereen een heel mooi en goed 2016!

3 Reacties

 1. Hennie · 28-12-2015

  Dat ziet er allemaal opgewekt en vooral veelbelovend uit. Wat heerlijk zo bezig te zijn. Wij wensen je dan ook een fijn, creatief en voorspoedig jaar toe toe in goede gezondheid voor jezelf en je onderneming.

  Beantwoord
 2. Leonie · 29-12-2015

  Weer zeer mooie foto’s van een dit keer zeer geconcentreerde legobouwer. We zijn zeer benieuwd naar de nieuwe ideeën/projecten en wensen ook jou een mooi, goed en fotorijk 2016 toe.

  Beantwoord
 3. Ineke Upperman · 02-01-2016

  Mooi Maren, hele goede kindblik. Zo bouw je aan een document…
  Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst,

  groetjes,

  Ineke Upperman

  Beantwoord

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.