De schoonheid van het licht

De schoonheid van het licht

52-wekenproject
Wat vond ik het leuk, het 52-wekenproject vorig jaar. Niet alleen om te doen, maar ook om op deze manier een stukje ontwikkeling in mijn fotografie te zien. En het is ook echt een cadeautje om deze weergave te hebben van onze jongens van het afgelopen jaar! Iemand adviseerde mij de foto’s te bundelen in een boekje, dat vind ik een goed idee; het fotoboekje ligt nu bij de drukker :).

Nieuw project
Ook dit jaar is er weer genoeg waar ik mee bezig wil zijn op het gebied van fotografie. De workshop over het gebruik van natuurlijk licht die ik in de herfst van 2016 volgde, heeft me veel kennis gebracht en ik kan er nog steeds ontzettend veel van leren. Kijken naar het soort licht, wat doet het licht en hoe stuur en gebruik je het. Momenten vastleggen in fel zonlicht, zware bewolking, tijdens zonsondergang of binnenshuis. Ik wil hier ook dit jaar graag mee aan de slag en mijn fotografie verder ontwikkelen. Dit kan het best door te blijven kijken en vast te leggen! Nu niet in de vorm van een 52-wekenproject, maar meer een jaarproject. Het onderwerp zal wederom voornamelijk de kinderen zijn, omdat ik kinderen toch echt het leukst vind om in beeld te brengen. Maar het kan ook een ander beeld zijn waarin de schoonheid van het licht wordt gevangen.

De schoonheid van het licht
Natuurlijk zal ik regelmatig foto’s toevoegen en ik hoop dat jullie ook mijn project ‘De schoonheid van het licht’ met enthousiasme blijven volgen!

4 Reacties

 1. Oes · 12-01-2017

  Hoi Maren, hier je grote fan! Fantastisch project! Niet het gemakkelijkste. Je eerste foto (en nu hoop ik, dat ik het goed heb: ) Lausje bij de haard, belooft veel: ik vind hem mooi!” Xx

  Beantwoord
 2. Ben · 15-01-2017

  je beheerst de techniek inmiddels zo goed, dat jouw creativiteit de ruimte krijgt en zichtbaar wordt….je kunt spelen!!
  prachtige foto’s…..
  Ben

  Beantwoord
 3. Lenie Hendriks · 16-01-2017

  Maren, het is weer een prachtige foto. En fijn, een nieuw jaar, nieuwe plannen. Hoop er veel van te zien groet Lenie

  Beantwoord
 4. Leonie · 20-01-2017

  Lieve Maren, weer een ontzettend boeiend thema, waarin je je creativiteit en je oog voor detail heel goed kwijt kunt. Als ik de eerste foto van dit project zie, belooft het weer heel mooie en zeer bijzondere foto’s op te leveren. Heel veel succes en plezier ermee en uiteraard blijf ik je ook in dit project volgen. Liefs Leonie

  Beantwoord

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.